workout apps
Food, Health & Fitness

My TOP 3 Workout Apps

Translation:
EnglishБългарски

Както някои от вас може би знаят, скоро си направих допълнителен профил в Инстаграм на тема фитнес и здравословен начин на живот. Идеята ми да го направя беше да стимулирам най-вече себе си за някаква промяна. Защото нови навици се градят с постоянство. Стари се рушат по същия начин. Знам по себе си, че с хилядите ежедневни задължения е доста трудно да изградиш нещо ново. Особено в днешното динамично време. И като човек, който е превърнал телефона си в продължение на ръката(както сме повечето тези дни) видях колко по-лесно става всичко, когато имаш малко електронна помощ.

Та днес ще ви представя любимите си приложения за телефон, които ми помагат изключително много да се радвам на живота и да обичам тялото си с една идея повече.

unnamed
Pacer

Започвам с най-любимото, което няма нужда от почти никакво внимание. Pacer е приложение, през което можете да следите колко крачки сте направили през деня с доста добра точност. Няма да преброи всяка ваша малка стъпка, но ще ви даде представа колко се движите всъщност. Има и допълнителни опции за трениране, но до сега не са ме пленили толкова, колкото крачкомера. Можете да следите колко километра сте извървели и да си припомняте чрез календара какво сте си причинили предишни дни.
Плюсът на крачкомерите като цяло е, че зарибяват и особено като има цел(в случая 10,000 крачки, зададени като здравословни на ден) подсъзнателно се стремите да направите още и още.
Пробвала съм го и на пътеката във фитнеса – работи. :D

 

mzl.zuhdyrce
FatSecret

Името на това приложение не ми е особено логично, но нека го игнорираме. Идеята му е да брои калории, които приемате и изразходвате за деня. И да предоставя минимум или максимум за тях в зависимост от целта ви – да свалите или да качите тегло. В моя случай е качване. И тъй като бях сигурна, че приемам по-малко от нужното прибягнах към тази тежка артилерия да пиша всичко изядено и да следя приблизителния си прием на калории за да мога да се понатъпквам ако е нужно. В някои случай трябва храната да се търси и прибавя по отделно(пример сандвич: 1-2 филии хляб, 20г масло, 2 резъна салам и тн), но както е при предишното приложение – самата цел, която е поставена стимулира достигането й.

 

b4ff1f363fef3f3db64a115141ff7b0aNike Running

Не обичам да бягам. А и не мога особено. Дори и да обичам. :D Но пък мога да вървя. Затова и ползвам Nike running –
за да видя от къде съм минала и колко съм извървяла, какво мога да подобря и къде да пробвам следващия път. Плюс на приложението за инстаграм зарибени като мен е опцията за снимка, върху която можете да слагате информация за “бягането” ви, негова карта и колко време ви е отнело. Ако пък сте любители на този спорт има още много опции, които го правят по-забавно. Приложението може да говори и да се свързва към обувките ви ако са специални.

 

BONUS APP

yaFl1DAS

c25k

Като бонус давам апликейшън, който не ползвам редовно, но изключително много ми хареса като се опитах да го следвам. :D
Идеята му е да ви научи да избягате 5км на един път. Направено е по програма с интервали, през които бягате и си почивате и после пак бягате и пак си почивате. Тренировките са по 30мин 3пъти в седмицата за 8 седмици. И докато се усетите нямате никакви проблеми с тичането. Изисква желание, но е направено по много приятен за начинаещи начин. Всички инструкции се съобщават в слушалките ви докато си слушате музика.

Това са всички аппове, които използвам. И за момента са ми напълно достатъчни.
Ако и вие имате любимо спортно приложение ще се радвам да го споделите в коментарите – никога не знаем от къде може да дойде инспирация! :)

Here is a collection of places you can buy bitcoin online right now.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply