Everything Else

Best of 2016

Translation:
EnglishБългарски

Честно казано не обичам този тип постове. За мен 1ви Януари винаги е бил поредния следващ ден. Но искам или не се замислих как протече 2016 и първото, което изникна в главата ми беше “best year so far!”. Нямам си на идея как се получи това, но пък съм щастлива, че мога да съм благодарна за всеки миг щастие, който получих.

Пътувания

Това беше може би най-основната част от цялата ми година. А ако бяхте ме питали през 2015 “къде ще ходиш догодина?” отговорът ми щеше да е “никъде”.
Посетих 4 страни и десетки прекрасни места из България. Бях пред Айфеловата кула по един от най-красивите залези, които съм виждала. Къпах се във вода-чай през нощта в Дубай. Ядох най-вкусния сладолед в живота си до сега в Рим.
Оставих части от себе си на нови места. Единственото, за което съжалявам, е че не си водих записки на място и повече от половината приключения още седят неизписани в постове.
Научих толкова много за себе си, за света, за другите.. намерих се най-вече.

bestbestbest

Myself

Променях се хиляди пъти. Губех се, намирах се. Разбрах какво е чиста апатия и, че колкото и невъзможно да изглежда нещо винаги има изход. Върнах емоциите си. Усетих обич и благодарност отново за първи път от години. Разбрах какво наистина искам от живота. Престраших се да правя видеа, които са ми мечта от 7години. Заснех кадри, които се случват веднъж в живота. Създадох такива приятелства, също. Моя снимка беше показвана на огромния екран в Dubai Mall. Бях поканена на прекрасно събитие, което промени виждането ми за храната коренно и запали в мен нова страст. Открих нови мечти. И май това беше най-важното.
bestbest

Какво следва

Не знам. Наистина. Изпълнена съм с вдъхновение и надежда за дните, които следват. Надявам се тази година да е най-успешна за образованието ми, да затворя една страница, докато отварям няколко други. Имам толкова много идеи и желание да превъзмогна себе си за да ги осъществя. Защото пречките са само в главите ни. Надявам се да има и прекрасни изненади от време на време. И най-вече да мога да погледна назад накрая и да кажа “2017 was the best!”

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Елица January 2, 2017 at 11:18 am

    Наистина хубава година е била 2016! Пожелавам ти още по-емоционална и пъстра 2017! :)

    • Reply Millita January 3, 2017 at 8:53 am

      Благодаря ти! Дано и при теб е най-хубавата до сега! :))

    Leave a Reply