Bulgaria Is Awesome, Photography

Sunset lover: Pancharevo, 25.01.2016

Translation:
EnglishБългарски

Какво правиш веднага след покупка на нов пейзажен обектив? Отиваш да го пробваш, разбира се. С малката надежда, че ще хванеш някой прекрасен залез въпреки, че дори не знаеш дали ще стигнеш навреме.
Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM се оказа едно прекрасно чудо за доста прилични пари. Честно казано никога не съм се замисляла по-сериозно за пейзажната фотография, докато приятелят ми не се зариби точно по нея. Да, обожавам да снимам природата, но някак мислех, че 18те милиметра на китовия ми обектив са предостатъчни за неособените ми нужди. Грешка. Голяма. По-широкия ъгъл ме влюби в себе си от пръв поглед. Една идея повече свобода и цялата снимка се променя, цялото усещане, което оставя, цялата илюзия на кадъра.

Както знаете, обичам Панчарево.

Не мога да се сетя за друго подобно място край София. Особено през зимата. Беше ужасно студено особено за студенокръвно като мен. Не си усещах краката по едно време. But who cares! Снимките станаха много по-прекрасни, отколкото очаквах. И за пореден път усетих онова желание да щракам и щракам.. сякаш всеки миг изглеждаше напълно различен от предишния, нищо че после кадрите са едни и същи :D и изборът кой да бъде обработен и пуснат е толкова… толкова труден.

Ето няколко момента от там, а скоро – още много повече снимки! : )

sunset
sunset
sunset
sunset
sunset
sunset
sunset
sunset
sunset

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply desislaval February 7, 2016 at 4:30 pm

    Уникални, отново УНИКАЛНИ снимки! Все така вдъхновяващa си! ^_^

    • Reply millita February 8, 2016 at 4:29 pm

      Ooo <3 Благодаря ти много!!^^

    Leave a Reply