Photography, Wanderlust

Spring Adventure 2015: Lloret de mar – Beach Time

Translation:
EnglishБългарски

Повече кадри и по-реалистичните им версии може да видите в Инстаграм(по-надълбоко във feed-а.. ;D или на хаштагове #wanderlustingmillita и #adventurewithmaggy).
Уточнение: всички снимки са правени с Canon IXUS 240HS или HTC One mini

Най-неприятното в отлагането на постове от пътувания е, че някак емоцията след време леко се губи и колкото и да ти се иска няма как да го опишеш със същото вълнение. Бонусът в случая е, че ще успея да се върна в онези топли и прекрасни моменти, докато навън времето се опитва да покаже как зимата още не ни е забравила.

Честно казано обаче, очаквах началото на Май в Испания да е по-голяма жегичка, отколкото беше. Поредната разбита илюзия. ;D Въпреки, че целия ден се шматкахме по бански, възползвайки се тук-там от напичащото слънце, следобеда липсата на лято си каза думата и тези снимки бяха заснети на пустия плаж, от който всички недостатъчно ентусиазирани туристи бяха изчезнали след като започна да духа вятър. Водичката си беше лед през цялото време така или иначе. Впечатлението ми от самия курорт беше учудващо приятно, като махнем абсурдната прилика с нашите си морски, лъскави местенца и ужасния отвратителен пясък тип “камъни, които ти се забиват в краката и ти бъркат в мозъка”.

Бих ли се върнала там? Определено. Защо? Не знам, честно казано. Харесаха ми вибрациите на това кътче… въпреки новите сгради и твърде многото хотели Каталунската средновековна приказка още се усеща на места.. и усещането си е незабравимо. :)

lloret de mar beach

lloret de mar beach

lloret de mar beachlloret de mar beachlloret de mar beach
lloret de mar beachlloret de mar beachlloret de mar beach

lloret de mar beachlloret de mar beachlloret de mar beach

lloret de mar beach

lloret de mar beachlloret de mar beach

lloret de mar beach

lloret de mar beach

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply